Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіТематичні вечірки

Переглядів 63346

Новорічні тости привітання та побажання прозою.

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-hansi-font-family:Calibri;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:2.0cm 42.5pt 2.0cm 3.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Нехай у Новому році наше життя буде чистим, як крапля джерельної води, а щастя таке ж повне, як цей келих шампанського!

*   *   *

Піднімемо келихи за те, щоб проводи старого року відрізнялись від проводів потягу на вокзалі: поїзд, до відходить, віднімає друзів та коханих, а минулий рік, навпаки, приніс їх нам! Давайте вип'ємо за те, щоб так було завжди!

*   *   *

Я хочу випити за те, щоб після дванадцятого удару годинника ваше найкраще минуле стало вашим найгіршим майбутнім!

*   *   *

Друзі! Пропоную подякувати старому року за ту світлу спадщину, що залишилась після нього: за хви­лини радості, кохання, успіху та досвіду. За рік, що минає!

*   *   *

У році 20** бажаю 12 місяців без хвороб, 52 тижні всього найкращого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин кохання і 31536000 секунд приємних моментів!

*   *   *

Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Так вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. У наших силах домогтися, щоб наступ­ний рік став помітним кроком у напрямі поліпшення життя кожного з нас, до того, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Переконаний, що попереду — плідні трудові будні, які принесуть для підприємства вагомі та реальні здобутки.

*   *   *

Сердечно вітаю вас з Новим роком і бажаю, щоб він пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ!

*   *   *

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Настає [число] рік— рік, у якому не існуватиме перешкод у вирішенні будь-яких питань, треба просто вірити у це. Тому я вам бажаю у Новому році впевненості у собі, здійснення мрій, взаємності і гармонійності у відносинах і, зви­чайно, кохання. З Новим роком!!!

*   *   *

За кілька днів один рух стрілки годинника о 24 годині 31 грудня перенесе нас з одного року в наступний 20** рік. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійснених мрій та споді­вань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. Новий рік - це яскраве, красиве, урочисте і веселе свято із зеленою ялинкою з різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає вас на здійснення найза повітніших ваших мрій. І хай збудеться все задумане, а 20** рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше. Хочу побажати всім вам, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впев­неність у завтрашньому дні. Успіхів вам і удачі, щастя і благополуччя! З Новим роком, дорогі мої!

 

*   *   *

Дорогі мої, кохані друзі! З наближенням улюблених зимових свят серце переповнюється приємним теплом. Цим теплом хочеться поділитись з друзями, зігріти ним тих, хто занепав духом. Щире дружнє слово, душевна   зустріч, теплі обійми — найкращий подарунок в такі дні, найцінніше, що є у святі. Тож цінуймо завжди те тепло, що є у нашій дружбі! Успіхів і мудрого шляху вашому бізнесу! Гармонії і кохання вашій родині! Миру, добра і свободи нашій Україні! А ще — віри, натхнення і сил нам з вами, щоб досягти і зберегти усе вищезгадане! З Новим роком!

 

*   *   *

Вітаю з наступаючим Новим роком. Нехай 20** рік принесе у ваше життя тільки ВСЕ НАЙКРАЩЕ, нехай радість, благополуччя і кохання не покидають ВАШ дім!!! Веселого Нового року!!!

*   *   *

Новорічне свято - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Тож прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим роком. Хай збудуться ваші мрії, нехай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України — роком зміцнення і утвердження держав­ності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання!

*   *   *

Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінчен­на дорога наших мрій. І ми посміхаємось, і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще! Я бажаю всім вам отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Я бажаю вам побачити дорогу до ньо­ го і мати багато позитивної енергії, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, ство­рюючи щось своє, сяюче, добре! Веселих свят!

*   *   *

Давайте вип'ємо за Діда Мороза та Снігуроньку, бо скільки себе пам'ятаю, вони — не хворіють, не старіють і гроші на подарунки в них завжди є! За те, щоб ми з вами теж були такими!

*   *   *

 

Додати в Twitter


Коментарі (34) Показати