Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіВесілля

Переглядів 3405

День весілля – це день народження нової сім`ї

День весілля – це день який залишиться у Вашій пам’яті назавжди. І так хочеться, щоб все, аж до дрібниць було ідеально. Яку арку обрати? Де замовити запрошення і бонбоньєрки? Які музиканти найкращі? Чи потрібен тамада? Чи варто замовляти шоу- програми? Чи фаєр-шоу буде безпечним, чи краще вразити гостей професійною грою акторів? Всі ці численні запитання не дають Вам спати і займатися повсякденними справами. Компанії, які займаються організацією весіль, щодня зіштовхуються з подібними запитаннями і в залежності від досвіду та професійності можуть відповісти на кожне з цих запитань та допомогти обрати найкращі для Вас варіанти.

Львів – європейське місто, і львів’яни з кожним роком мислять все більш по європейські. Вони вже не намагаються повністю взяти на себе організацію весілля, а з радістю передають передсвяткові клопоти у руки професіоналів. Адже коли у вас болить зуб, Ви не намагаєтеся знайти в Інтернеті відео-курс «Вилікуй себе сам», а віддаєтеся у руки професіоналів. Ось так і з організацією весілля – часто Ви просто не в змозі встигнути за тенденціями на ринку, новинками у сфері послуг – а весільні агенції кожен день створюють нові ідеї, пишуть несподівані сценарії, придумують нові образи. Робота весільних агенцій зовні непомітна і чим більше професійна команда, тим непомітніше їх втручання. Все неначе іде само собою, кудись діваються переживання і невпевненість, немов по помаху чарівної палички. І невідомо звідки в агентстві знають що, саме Вам потрібно. Сервіс ненав’язливий і доброзичлива атмосфера. До того ж в агенції можна замовити весілля як «під ключ» так і окремі послуги чи вироби ручної роботи. Великим попитом користується запрошення, посадкові карти, бутоньєрки ручної роботи. Ви можете обрати як готові вироби, так і індивідуальні роботи. Дизайнери за Вашим замовленням можуть розробити ескізи, які будуть втілені в життя від двох днів і до кількох тижнів, в залежності від складності виконання. Також популярними стають видовищні «брами» . Якщо раніше наречену «продавали» і «купували» за стандартним сценарієм – приїхали - випили, поторгувалися і поїхали, то тепер це перетворилося на справжнє видовище. До Вас можуть завітати середньовічні персонажі, лицарі, Солоха та інші персонажі. На очах здивованих гостей, сусідів, перехожих розгортається справжнє дійство яке здивує найвибагливіших.

Також не потрібно забувати і про веселощі коли гості вже розсілися по місцях, втамували перший голод і досхочу повигукували «Гірко»

Гра неймовірно зближує і об’єднує часом зовсім різні категорії гостей. Конкурси, рухливі ігри, аукціони і вікторини роблять присутніх на весіллі запрошених гостей рідніше і ближче один до одного, вони захоплюють і манять за собою, примушуючи радіти переможцям і відчувати тим, хто програв. Весільні конкурси і весільні ігри повинні бути веселими, цікавими, позитивними і дотепними, щоб всі учасники відчували себе комфортно і відкрито у процесі розваг. Все більш популярними стають весільні конкурси, у яких задіяні музикальні і танцювальні здібності присутніх на весіллі гостей.

А що вже й говорити про тематичні весілля. Скажімо у стилі ретро, чи у старовинному стилі, коли відтворюється традиції предків, і весілля стає не просто незабутнім святом, а і даниною предкам. Такі весілля - це справжній витвір мистецтва і вони потребують особливо скрупульозних приготувань, щоб жодна дрібничка ненароком не висковзнула з уваги. Та все ж головними героями в будь-якому випадку залишаться наречені, адже це їх день і саме їм вирішувати яким вони хочуть його бачити.

067 674-12-46 050 951-12-90 093 450-12-58 http://pikan.com.ua

Додати в Twitter