Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіКорпоративи

Переглядів 2045

Розважальні шоу – весела перерва вашої вечірки.

Сьогодні компанії, що займаються організацією свята, пропонують широкий вибір розважальних шоу, які стануть приємною перервою поміж стандартного застілля та конкурсів. Не знаєте, яку шоу-програму обрати, зверніться до нас. Ми зробимо ваше свято насиченим та різнобарвним.



Бажаєте здивувати запрошених гостей на вечірці, корпоративному святі, дискотеці, дні народженні, бенкеті чи весіллі, замовте шоу товстушок, які забезпечать незабутні хвилини щирих веселощів. Ламайте стереотипи. Шоу товстушок – це набагато чарівніше, аніж вам може здатися на перший погляд. Вага – це ще не обмеження пластичного та веселого виконання танцю.



Шоу товстушок – сто пудів веселощів. Шоу товстушок – мабуть, єдиний вид розважальної діяльності, коли недоліки фігури у вигляді зайвих кілограмів, перетворились на ефектну прикрасу жіночого тіла. А в поєднанні із вдало підібраними танцювальними рухами – це незабутнє феєричне шоу, місце якому є на кожному святі. Ваші гості будуть у захваті!



Як варіант, можете замовити шоу двійників. Вєрка Сердючка, Філіп Кіркоров, Майкл Джексон, Борис Моїсеєв, Ірина Білик, Алла Пугачова, Сергій Пєнкін, Маша Распутіна, Шура, Мерлін Монро, Мадонна, Елвіс Преслі… Список зірок, які можуть завітати на ваш вечір можна продовжувати до безкінечності. Головне, що шоу буде безмежно смішним та веселим. Шоу двійників точно запам’ятається всім запрошеним. Крім зірок естради, можете замовити також політиків.



Красиве шоу презентують барабанщиці. Замовте шоу барабанщиць аби підкреслити святковість та урочистість вашої події. Шоу барабанщиць завжди асоціюється в нас з парадами, фестивалями, відкриттям спортивних змагань. І дійсно, гарні дівчата у яскравих костюмах, що синхронно відбивають барабанну трель у поєднанні із хореографією, відтворюють дива цього мистецтва.



Виступ барабанщиць може стати сольним виступом у розпал вечірки, а можуть відкривати ваше свято, однак найефектніше виглядатиме шоу барабанщиць саме наприкінці свята, яке буде увінчане святковим феєрверком. Динамічний артистизм, оригінальність хореографії стане прикрасою на будь-якому святі: дитячий день народження, весілля, корпоративна вечірка.

067 674-12-46,  050 951-12-90,  093 450-12-58,   http://pikan.com.ua

Додати в Twitter