Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіЗагальне

Переглядів 1609

Корисні підкази молодятам для підготовки до весілля

Кожна молода пара плануючи  власне весілля, бажає підготуватись до нього і провести це свято якнайкраще. Так аби і гостям сподобалось і самим було приємно. Але щоб спланувати весь перебіг подій весільного свята, а потім втілити ці плани у реальність, потрібно все скрупульозно  продумати. Велика увага при підготовці весіль приділяється вибору залу(ресторану) для бенкету, та складанню  святкового меню. Гостина на весіллі звичайно є одним з найважливіших моментів свята, але крім неї при підготовці до цього торжества, слід подбати і про його музичний супровід і якісь цікаві, оригінальні розваги для гостей. Ізюминкою кожного весілля можуть стати цікаві конкурси, виступи спеціально запрошених народних або ж  популярних естрадних артистів. Та найкраще при підготовці до шикарного, масштабного весільного свята скористатись послугами і порадами спеціалістів(професійних ресторанних поварів, а для розваги гостей замовити тамаду). Якщо ж весільне свято не планується у вигляді великого бенкету, а просто як невеличка вечірка у колі самих близьких родичів та друзів, то витрати до нього можна скоротити підготувавши гостину у вигляді шведського столу, а функцію тамади може взяти на себе хтось із родичів або друзів.
 Як би, молода пара не планувала своє весілля, чи у вигляді пишного бенкету, чи невеличкої вечірки, але напевно усі молодята прагнуть щоб у них залишились приємні, позитивні враження від цього свята. Найкращим спогадом про власне весілля, для кожної молодої пари, слугуватиме професійно створений відеофільм, для цього на весілля обов’язково слід запросити досвідченого відеографа, який зуміє зафіксувати на плівку найосновніші події цього свята і змонтувати їх у цікавий фільм.
Отож найкращою порадою для молодят при підготовці до весілля, буде порада ретельно продумати всі деталі та послідовність свята і скористатись послугами фахівців у всіх організаційних моментах. 

Ольга Саведчук, Fortune poduction (wedding video&photography)

Додати в Twitter


Коментарі
Гость 25.04.2017

https://www.youtube.com/watch?v=7qWDckvlFp0