Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

25 квітня 2009 р. у Будинку вчених відбудеться 5-й ювілейний "Львівський Бал".

        Громадська організація “Центр ініціатив Львівщини”, за підтримки Української Ради Танцю, має честь запросити Вас на П'ятий ювілейний „Львівський бал”. Будемо раді бачити Вас 25 квітня 2009 року о 19.00 год. у Львівському будинку вчених (вул. Листопадового чину, 6).

       Цього року “Львівський бал” святкує свій перший ювілей — п'ять років. Перший документальний спогад про нього було віднайдено у мемуарах французького посла. Він пригадує, що на честь приїзду французької делегації до Львова у 1482 році було організовано святковий бал. Отже, “Львівському балу” 527 років!  

       Організатори також ставлять собі за мету відновлення історичної справедливості – сприяти спорудженню у Львові пам’ятника Королю Леву, чиїм ім’ям назване величне місто.
        Господарі балу, Король Лев та Королева Констанція, влаштують незабутнє феєричне свято. До Вашої уваги будуть виступи професійних бальних танцюристів та відомих українських оперних та естрадних співаків. Під звуки камерного оркестру „Леополіс” у вихорі бальних суконь та фраків Вас закружляє Його Величність – Віденський Вальс. А святкове частування додасть наснаги далі подорожувати казкою. 

        Якщо бажаєте потрапити у часи благородних кавалерів та вишуканих дам – ласкаво просимо на “Львівський бал”!

  Якщо Ви бажаєте стати дебютантом V „Львівського балу”, будь-ласка звертайтеся в бальний комітет: ball.in.ua@gmail.com
 
 Довідкова інформація: 8 097 907 21 97,            ball.in.ua@gmail.com

Додати в Twitter