Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіДитячі свята

Переглядів 2108

Дитячі свята

            Дитячий день народження завжди був справжнім святом не тільки для дітей, а й для батьків. Останні ж стараються зробити цей день незвичним і яскравим. Іменинники запрошують гостей, батьки накривають стіл, друзі готують подарунки.

            Але, якщо є така фінансова можливість, краще святкування проводити в спеціальному дитячому закладі, або просто в ресторані, кафе і т. д. Там і місця більше і оформити можна цікавіше. І батьки, при потребі, в сусідньому залі зможуть випити кави та поспілкуватися.  

            Тривалість святкування перш за все залежить від віку дитини. Дітям дошкільного віку довше двох годин дуже важко перебувати на одному місці. Тому, якщо планувати програму на більший проміжок часу, потрібно передбачити зміну місця подій. Наприклад, після двохгодинного святкування в кафе, влаштовуються перегони на дитячих автомобільчиках,  чи екскурсія в музей іграшки, чи прогулянка на лімузині по місту. Тут усе залежить від фантазії організаторів та фінансових можливостей батьків. Рекомендується запросити на таке святкування ведучого чи ведучу. Бо, за невеликим винятком, більшість батьків протягом двох годин не зможуть тримати увагу дітей. Доречним буде використання ведучою чи ведучим костюму казкового персонажу. Але тут є певне обмеження: діти до трьох років можуть перелякатися актора в костюмі з закритим обличчям.

           Для святкування дня народження дитини молодшого шкільного віку – необхідно вибрати приміщення, де буде багато вільного місця. Діти в цьому віці вимагають багато рухливих ігор. І конкурсні змагання теж повинні чергуватися: рухлива, інтелектуальна, рухлива і т. д. Тут двох годин може не вистачити. Але потрібно постійно тримати увагу цих дітей. І звичайно святкування потрібно максимально урізноманітнювати. Тут можна запросити і клоунів, і фокусників і акробатів і дресирувальників з тваринами, і багато різноманітних казкових персонажів. Можна використати за основу свята сюжет улюбленої книжки чи фільму іменинника чи іменинниці. У цьому випадку велику увагу потрібно приділити оформленню приміщення, підбору персонажів та написанню сценарного плану свята.

            Для дітей старших 12 років потрібно робити максимальну стилізацію під дорослу вечірку. В цей період вони, в більшості, дуже ранимо реагують на свій юний вік і дуже хочуть бути старшими. Тому святкування зі справжньою дискотекою, безалкогольними коктейлями, тостами-привітаннями стане найкращим вирішенням.

             Але, починаючи організацію свята, батьки повинні зрозуміти, що це свято не для них, а для дитини. Тому потрібно уважно вислухати всі її побажання для того щоб цей день запам’ятався назавжди.

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 3