Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіВесілля

Переглядів 1822

Весілля

            Рішення про одруження  є мабуть найважчим і найсерйознішим в житті, але, якщо Ви вже вирішили це зробити – нехай цей день запам’ятається назавжди! Давайте разом зробимо його класним, веселим, стильним  і найкращим! 

            Почнемо з найпростішого. Чи потрібен на весіллі тамада, і, якщо потрібен, то в яких випадках.

            Чи потрібен тамада?

            Тамада на весіллі з’явився порівняно недавно і більшість людей не зовсім розуміють його роль. Основне його завдання здружити гостей, дві родини, які щойно об’єдналися в одну і робити так, щоб гості не нудьгували.

            Але тамада потрібен не у всіх випадках. Якщо ви збираєте невелику кількість гостей, орієнтовно до 25 людей, в цьому випадку запрошувати тамаду немає сенсу. З його обов’язками з легкістю справиться староста, або хтось з гостей.

            В усіх інших випадках тамада просто необхідний. А, коли кількість гостей перевершує 300 людей, варто було б запросити навіть двох.

            Мої слова легко перевірити. Розпитайте знайомих, які нещодавно були на весіллі з тамадою та без нього. Нехай поділяться своїми враженнями, та зробіть свої висновки. Звичайно, є винятки. Дехто з весільних ведучих працює недобросовісно. Але таких меншість, та будьте дуже уважні у своєму виборі.

            Звичайних весіль не буває!

            Дуже часто, зустрічаючись з молодими, чую від них таку фразу: «В нас буде звичайне весілля!» Виходячи з власного досвіду, можу заперечити. Як весілля може бути звичайним? На кожному весіллі свої молоді, свої гості, свої музиканти, своя кухня, свій ресторан, свій тамада, свої звичаї, своя програма, своє оформлення і т. д.. Кожен з цих елементів робить весілля унікальним та неповторним. Тому потрібно все гарно продумати і спланувати, щоб перетворити цей набір елементів в гарне свято.

            Кілька кроків до Вашого свята.

            Перш за все і молоді і їх батьки повинні зрозуміти, що весілля – це свято для молодих. Свято, яке стане початком їх подружнього життя, свято, про яке вони будуть розповідати своїм дітям та внукам. Тому, плануючи його, потрібно передбачити всі моменти і внести в сценарій елементи індивідуальності. Наприклад, якщо молоді люблять брати участь в конкурсах – потрібно придумати конкурси спеціально для них. Якщо молоді люблять більше спостерігати – продумати конкурси, де молоді будуть журі. Можна використовувати звички, хобі, уподобання молодих, батьків, гостей і т. д. Потрібно підкреслити позитивні моменти кожної з родин і завуалювати невеличкі недоліки. І, найголовніше, погодити ці всі Ваші побажання з фінансовими можливостями.

            Для досягнення найкращого результату є два шляхи: звернутися за допомогою до спеціалізованої агенції, або знайти хорошого тамаду. Зрештою, одне другого не виключає. Агенція бере на себе більшу частину Ваших клопотів і підбирає Вам тамаду. А вже тамада разом з молодими працює над сценарієм весілля.

           

            Сподіваюся, що Ви зробите вірний вибір і Ваше весілля буде таким, про яке Ви мріями, і навіть кращим!

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 2

Коментарі
Андрій 29.12.2010

В усіх інших випадках тамада просто необхідний. А, коли кількість гостей перевершує 300 людей, варто було б запросити навіть двох.--------
фігня повна!! нафіг треба тих придуркуватих старих тіток чи алкашів які ні співати ні жартувати не вміють а ще й втикаються тоді коли не треба. а деруть грошиків дуже багато

виктория 04.03.2011

я не согласна,что тамда ненужен, поскольку свадьба, превращается в полный блган.Нужно выбрать харошего(ую)тамаду с нормльной программой, где должно быть все умеренно - и конкурсы,и юмор и в конце-концов некоторые торжественные и душераздерающие слова