Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіЗагальне

Переглядів 364

Лазертаг - штурмуйте свої емоції!

Геть очі-руки від комп'ютера! Геть з засидженого робочого стільця! Беремо в руки автомат і нумо паляти по своїх суперниках! Ні, це не заклик до війни. Це заклик взяти участь у найзахопливішій грі — лазертаг. Більше того, «погратися у війнушки» можна усім колективом! Випустити, так би мовити, пар :)


Для початку невеликий лікнеп: лазертаг (від англ. laser – лазер, і tag – мітка/мішень) — це імітація бойових дій з використанням зброї, яка «вражає» датчики безпечним для людини імпульсом інфрачервоного світла.


- Сьогодні в кожній сім’ї є телевізор з пультом дистанційного керування. Кожного дня Ви відпрацьовуєте прийоми Лазертагу – «цілитесь» пультом в приймач телевізора, який про «ураження» сигналізує відповідною командою: перемиканням каналу, зміною звуку та ін. - пояснює керівник Клубу вогневої і тактичної підготовки. LaserTag Львів. “Штурмовик” Андрій Олійник.


А так як будь-який бій не відбувається без причини, має бути мета (ціль) для його проведення. Ціль в іграх Лазертаг визначена в розроблених сценаріях. Кожен сценарій передбачає досягнення своєї цілі для кожної команди і саме досягнення її «будь-якою» ціною буде рахуватись виграшем. До речі, це чудова можливість розвинути ваші стратегічно-тактичні навички.


Чимало затятих любителів схожого відпочинку активно виступають за пейнтбол та страйкбол. Однак вони не враховують ряд переваг саме Лазертагу. Головним з них є безпечність. Експерти стверджують: Лазертаг абсолютно безпечний як для гравців, так і глядачів дійства. І навіть для людей, що випадково опинилися в зоні гри. Крім того, не менш важливий факт - перевагою Лазертагу є відсутність необхідності грати у захисних костюмах та шоломах. У Лазертаг теоретично можна грати у повсякденному одязі, з якої потім не треба змивати фарбу; шоломи ж якщо й використовуються в окремих типах, то виключно заради ефектності гри і не є обов'язковими.


До речі, Клуб «Штурмовик» організовує проведення ігор “Лазертаг” позааренного типу, тому доречно було б вдягти одяг а-ля Командос (і відчути себе у ролі Шварценегера smiley )


Хоча, зауважують інструктори Клубу вогневої і тактичної підготовки, Лазертаг — це мінімальні вимоги до фізичної підготовки. ільше того, чоловіки навпаки можуть підкачатися, а жінки ... скинути зайвих пів, а то й цілий, кілограм. smiley Крім того, дальність стрільби під час гри: загальна - 500 м, прицільна - 200 м.


Більше про Лазертаг, правила гри, різноманітні сценарії, фоторепортажі та відеодемонстрації можна переглянути на сайті Клубу “Штурмовик”— http://lazertag.lviv.ua/.

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 11

Коментарі
Роман Метельський 02.02.2011
roman


Тримав зброю для лазертагу в руках - вражає, від справжньої не відрізниш. Одразу давні інстинкти прокинулись.smiley


Юліана ТЕТ 02.02.2011
U_TET


Звірські?? laugh


Роман Метельський 02.02.2011
roman


Ага! angry