Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіЗагальне

Переглядів 1453

У Львові можна забронювати номер у... Замку

Вирушаючи до Львова — чи у відрядження, чи у туристичну подорож — гріх не поглянути на архітектурну спадщину міста Лева. А хоча чому тільки побачити? Там ще й можна пожити! Наприклад, у готелі “Замок Лева”, розташованому в елітному районі Львова.

“С первой встречи Вы единственные во Львове, мы Вам не изменяем. Не меняйтесь! С искренним уважением и даже любовью”, — бажають “Замку Лева” із Харкова.
“The best hotel that i ever lived feeling that i am at home. Staff is perfect, with high education and warm heart”, — пишуть постійні клієнти готелю з Бельгії.


Хіба такі відгуки — не найкраще свідчення про рівень обслуговування готелю “Замок Лева”?  А тут і справді є у що закохатися!


Готель “Замок Лева” — це Замок 1897 року у стилі неоромантизму та будівлі австрійського люксу (втілення стилю конструктивізму з його рівними лініями та філософією простору, котрі панували в 20-х роках ХХ століття). А який краєвид та пахощі на території готелю, коли зацвітають сакура та магнолії! Весільна фотосесія на цьому фоні виглядає просто вражаюче. До речі, як і всередині готелю. Індивідуальне рішення інтер'єру кімнат у стародавньому стилі, різьблені дерев'яні сходи, високі стелі, фігурний паркет, кришталеві люстри... Яка пара наречених не хотіла би провести тут першу шлюбну ніч?

Більше того, саме весілля можна було б теж зіграти не у звичайному місці, а у парку-кафе “Зелені пагорби”, яке заховалось на тихій вуличці Глінки, на перетині з Гвардійською, що за кілька хвилин їзди від центру Львова. 


А ще... влаштувати там відмінне дитяче свято! Дитячий клуб “Замок короля Артура” радо візьметься за організацію веселого та цікавого дозвілля Вашої малечі: від смакоти за індивідуальним дитячим меню до професійного аніматора із забавами на свіжому повітрі. Поєднуйте приємне з корисним

Втім, “Замок Лева” із задоволенням прийме не тільки маленьких клієнтів, а й ідеально підійде для корпоративних зустрічей та конференцій. Здивуйте своїх партнерів чи співробітників, організувавши зустріч у самому центрі Львова, але водночас на свіжому повітрі у парковій зоні. “Замок Лева” пропонує зал (40 м кв.) з можливістю розміщення до 30 осіб, безпроблемне підключення до Інтернету (WiFi-зона), безкоштовний паркінг, кава-паузи та бізнес-ланчі в парк-кафе “Зелені пагорби”, спеціальне банкетне меню. Звісно, для постійних клієнтів діє система знижок. 


Отримати набагато більше інформації про готель “Замок Лева”, переглянути фото або ж забронювати номери Ви можете на сайті www.lioncastlehotel.com.

Або ж за телефонами: (032) 238-61-15; 238-61-16; 297-15-63.
e-mail: info(at)lioncastle.lviv(dot)ua 

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 16