Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої із Вами допомоги.

УВАГА! На співдружньому з нами сайті  побачив трагедію двох Українських сімей, життя дітей яких у Божих руках та  у наших з Вами... Ось це звернення:       Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими    Щиро радує згуртованість жінок-матерів, читачів цього сайту, які всього за кілька днів розгорнули неабияку роботу, спрямовану на допомогу цим малюкам. Разом із спільними молитвами, організованими на цьому ж сайті, розпочато екстренний збір коштів (разом біля 130 тис. євро) необхідних для термінового оперування з інплантацією донорської печінки. Донором погодився бути 22 річний батько Богданчика... 
Ще більш важка ситуація у Нікіти із Рівного...    Деталі в темі сайту "Малюк"... Як це зробити - справа кожного зокрема. Чуйне слово, щира молитва - це не менша допомога, аніж фінансова, яка також конче їм потрібна...     Одним із багатьох заходів на допомогу малюкам із боку "ДКЗ" (Диспетчер курортів Закарпаття)  - виставлення на  "Благодійний аукціон" лотів у вигляді туристичних турів з рафтингу "По Тисі разом",  та оздоровчих путівок у санаторіях, що обслуговуються ситсемою ІРС "ДКЗ", і які погодяться на це.  
Додати в Twitter
Коментарі
Sanator 14.08.2010

Дякую за підтримку та допомогу, колего!  "Джублик"

Sanator 18.08.2010

Інформаційно благодійну акцію та спільне із річницею появи Божої Матері у Джублику проведення Вечера-реквієму за погиблими молодими патріотами 1939 року на Красному полі  під м. Хуст підртимав дружній нам сайт-побратим "Українська пісня" (адмін Роман Паранчук)